Ръководства

Как да нулирате регистрационното име на iPhone

Можете да промените името на регистрацията, посочено на iPhone, за да отразява името на вашия бизнес по един от двата начина. Избраният от вас метод зависи от това дали искате да изтриете напълно цялото съдържание и настройки или да промените само името, свързано с устройството. След като промените името, то се показва в екрана Резюме в iTunes. Новото име се показва и когато активирате личната си точка за достъп или се свържете с друго устройство чрез Bluetooth.

Променете името на iPhone

1

Докоснете приложението „Настройки“.

2

Изберете опцията „Общи“ и изберете „About“.

3

Изберете полето "Име" и натиснете бутона "x", за да изчистите текущата стойност.

4

Въведете новото име, което искате, в полето и докоснете бутона „Готово“, за да запазите промените си.

Нулирайте iPhone

1

Изберете приложението „Настройки“.

2

Докоснете опцията „Общи“.

3

Изберете „Нулиране“ от списъка с опции.

4

Докоснете „Изтриване на цялото съдържание и настройки“ и изберете „Изтриване на iPhone“, за да потвърдите.

5

Следвайте указанията в помощника за настройка. Изберете „Set up as New iPhone“ и щракнете върху „Next“.

6

Изберете опцията „Вход с Apple ID“, за да използвате информацията за съществуващия си акаунт. В противен случай щракнете върху „Създаване на безплатен Apple ID“ и следвайте указанията, за да продължите да настройвате вашия iPhone.