Ръководства

Как да покажа маркирана снимка във Facebook

Ако потребител на Facebook публикува снимка на свой приятел и маркира своя приятел на снимката, като добави името му към снимката, снимката автоматично ще се появи в фотоалбума на приятеля и на времевата линия на приятеля. Потребителите могат да скрият тези снимки - както и всяка друга дейност - от своята хронология, което по същество предотвратява гледането им от други потребители на Facebook. Ако случайно сте скрили маркирана снимка на вашата хронология, можете лесно да я покажете.

1

Влезте във вашия Facebook акаунт. Щракнете върху бутона с вашето име и снимка върху него в горния десен ъгъл на вашата страница.

2

Превъртете надолу хронологията си, докато намерите полето „Скорошна активност“.

3

Щракнете върху иконата на молив в горния десен ъгъл на полето „Скорошна активност“ и след това изберете „Скрита дейност“. Ще се появи списък с наскоро скритите ви дейности.

4

Щракнете върху "x" до маркираната снимка, която сте скрили, за да я премахнете от скритите дейности. Щракнете върху „Запазване“, за да запазите промените. Снимката ви вече не трябва да бъде скрита.